İstanbul’daki İmamoğlu Protestoları: 139 Kişiye Hapis İstemi
İstanbul’da CHP’nin çağrısıyla Saraçhane’de yapılan protestoların ardından gözaltına alınan 139 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından dar gelirli yurttaşlara ucuz ve sağlıklı yemek sunmak amacıyla kurulan Kent Lokantaları, 19 Mart’tan bu yana kapalıydı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından dar gelirli yurttaşlara ucuz ve sağlıklı yemek sunmak amacıyla kurulan Kent Lokantaları, 19 Mart’tan bu yana kapalıydı. Şişli’deki lokantanın kapanma nedeni ise İBB’nin kayyum olarak atadığı Şişli Kaymakamı Cevdet Ertürkmen tarafından “malzeme tedarikindeki sorun” olarak açıklanmıştı.
Ancak uzun süren bir bekleyişin ardından, Kent Lokantaları bugün yeniden hizmete girdi. Lokantaların tekrar açılmasıyla birlikte, vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak ucuz yemek almak için sabahın erken saatlerinde sıraya girdi. Lokantalara olan ilgi, sosyal medyada da geniş bir yankı uyandırdı.
Yurttaşlar, özellikle ekonomik sıkıntıların arttığı bu dönemde Kent Lokantaları’nın önemine dikkat çekerek, ucuz ve sağlıklı yemek sunan bu hizmetin devam etmesinin kendileri için büyük bir kolaylık olduğunu belirtti.
Kaynak: Haber Merkezi
İstanbul’da CHP’nin çağrısıyla Saraçhane’de yapılan protestoların ardından gözaltına alınan 139 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı.
DEM Parti, gazeteciler Timur Soykan ve Murat Ağırel’in gözaltına alınmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.
CHP’nin 21. Olağanüstü Kurultayı, bugün Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde “İrade Milletindir” sloganıyla gerçekleştiriliyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 19-27 Mart 2025 tarihleri arasında emniyet ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen başarılı operasyonlarla 9 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve...
Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et
Yorumlar (0)