54 Kilo Uyuşturucuyla Yakalanan AKP’li Eski İlçe Başkanı Tutuklandı

AKP Kayapınar eski İlçe Başkanı Servet Can, 54 kilo uyuşturucu ile yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A+
A-

AKP Kayapınar eski İlçe Başkanı Servet Can, 54 kilo uyuşturucu ile yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Diyarbakır’da yapılan yol kontrolünde durdurulan bir araçta 54 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçta bulunan kişinin, AKP’nin eski Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can olduğu belirlendi. Olay yerinde gözaltına alınan Can, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Servet Can, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçmişte de gündemdeydi

Servet Can, 2018-2021 yılları arasında AKP Kayapınar İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Görevi sırasında kayyum atanan belediyede yakınlarını işe aldırdığı iddialarıyla da kamuoyunda yer bulmuştu.

Önceki

Sonraki

Benzer Haberler

Yorumlar (0)

YORUM YAZ

Bir yanıt yazın

POPÜLER HABERLER