Son Dakika: CHP’nin Olağanüstü Kurultayının İptali Talebine Ret!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 6 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü kurultayın iptali için yapılan başvuru, seçim kurulu tarafından reddedildi.
CHP Milletvekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun davasının Çağlayan Adliyesi’nden Silivri Açık Ceza Yerleşkesi’ne taşındığını duyurdu.
CHP Milletvekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun davasının Çağlayan Adliyesi’nden Silivri Açık Ceza Yerleşkesi’ne taşındığını duyurdu. Günaydın, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada, 11 Nisan 2025’te yapılacak duruşmanın Silivri’deki 2 Nolu Duruşma Salonu’na alındığını belirtti.
Günaydın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
”Ekrem Başkan’ın Akın Gürlek’e yönelik sözleri gerekçe gösterilerek 11 Nisan 2025’te Çağlayan Adliyesi’nde yapılacak duruşması, Silivri Açık Ceza Yerleşkesi 2 Nolu duruşma salonuna alındı. Ben bu salonu Ergenekon duruşmalarından hatırlıyorum. Filmin başı aynı, sonu da aynı olacak!”
İmamoğlu’nun davasının taşınması, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, takipçileri ve siyasi yorumcular da bu gelişmeyi dikkatle izliyor.
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 6 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirdiği olağanüstü kurultayın iptali için yapılan başvuru, seçim kurulu tarafından reddedildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 21’inci Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde önemli bir değişiklik gerçekleştirdi.
Berkin Elvan’ın anne ve babası, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla yargılanıyorlardı.
TEKNOFEST’ten yapılan açıklamaya göre, 2025 yılı Drone Şampiyonası’nın ilk etabı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleştirilecek.
Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et
Yorumlar (0)