Esenyurt’ta Deprem Sonrası Parkta Kalan Kadın ve Kardeşi Silahla Yaralandı
İstanbul Esenyurt’ta, 23 Nisan’daki depremin ardından parkta yaşamaya başlayan iki kadın silahla vurularak yaralandı.
VakıfBank’ın 71. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu yeniden şekillendi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Vedat Demiröz, bankanın yeni yönetiminde bağımsız üye olarak yer aldı.
VakıfBank’ın 71. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu yeniden şekillendi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Vedat Demiröz, bankanın yeni yönetiminde bağımsız üye olarak yer aldı.
VakıfBank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, yönetim kurulundaki yeni görev dağılımı duyuruldu. Mustafa Saydam, yönetim kurulu başkanı olarak belirlenirken, başkan vekilliğine Cemil Ragıp Ertem getirildi. Bankanın genel müdürlüğünü ise Abdi Serdar Üstünsalih sürdürecek.
Vedat Demiröz Yönetimde
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Vedat Demiröz, yapılan seçimle birlikte VakıfBank Yönetim Kurulu’na bağımsız üye olarak girdi. Şubat 2025’ten bu yana başdanışmanlık görevini sürdüren Demiröz’ün yeni görevi dikkat çekti.
Yönetim Kurulu 3 Yıllığına Seçildi
KAP açıklamasına göre, yönetim kurulu üyeleri şu şekilde belirlendi:
A Grubu Temsilen: Mustafa Saydam, Abdi Serdar Üstünsalih
B Grubu Temsilen: Adnan Ertem
C Grubu Temsilen: Haydar Kemal Kurt, Şahin Uğur
D Grubu Temsilen: Halil Çelik
E Grubu Temsilen: Cemil Ragıp Ertem, Sadık Yakut
Bağımsız Üye: Vedat Demiröz
Yeni yönetim kurulu üyeleri, 3 yıllık süre için göreve getirildi.
İstanbul Esenyurt’ta, 23 Nisan’daki depremin ardından parkta yaşamaya başlayan iki kadın silahla vurularak yaralandı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Alman Belediyeler Birliği iş birliğiyle İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi’nde önemli açıklamalarda bulundu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında bir kişi daha tutuklandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Ekrem İmamoğlu’nun diplomasi iptali sonrası başlatılan protestolarla ilgili olarak tutuklanan öğrencilere yönelik iddianameyi sert bir şekilde eleştirdi.
Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et
Yorumlar (0)