Bugun...
SON DAKİKA

Ben savaşıyorum diyerek cinayet işlemek çok farklı, çirkin bir insanlık anlayışıdır

İsrail'in karşısında çaresiz ve silahsız, aciz bu siviller yerine, kendisi gibi donanımlı bir askeri birlik olsaydı,
facebook-paylas
 Tarih: 13-03-2024 16:46:47  -   Güncelleme: 26-03-2024 14:39:47

Ben savaşıyorum diyerek cinayet işlemek çok farklı, çirkin bir insanlık anlayışıdır

Ben savaşıyorum diyerek cinayet işlemek çok farklı, çirkin bir insanlık anlayışıdır.

Elinde oyuncakları ile çocuklar, kendini zor taşıyan yaşlılar, kucağında bebek kadınlar, can derdine düşmüş engelli ve sakatlar, tamamiyle sivil üniformasız silahsız bir halk, düşman kuvvetleri kabul edilip vahşice hunharca katlediliyor.

En son teknoloji en gelişmiş modern silahlarla tanklar toplar ve dürbünlü tüfeklerle. Öldürülenler asker değil, savaşan askeri bir grup yada şahıslar değil. Açlıktan kaçan öldürülmekten kaçan çocuklar bebekli kadınlar yaşlılar sakat ve engelliler.

Bu insanları karşılarında askeri birlik varmışcasına hunharca gözü dönmüş bir şekilde vuran öldüren havaya uçuranlar son derece donanımlı İsrail Ordusu mensupları. Askerleri demiyorum dünyanın hiçbir ülkesinde askerlik, sivillere karşı öldürme eğitimi olaraki öğretilmez, düşman birliklerine karşı nasıl savaşılacağı vatanın nasıl korunacağı öğretilir.

Beş yaşında bir çocuğu, hamile bir kadını yürüyemeyen bir ihtiyarı vurmak sonrada kahkahalar atmak ‘’-Ben bir askerim’’ diyen hiç kmsenin yapmadığı, yapmayacağı bir caniliktir.

İsrailin karşısında çaresiz ve silahsız, aciz bu siviller yerine, kendisi gibi donanımlı bir askeri birlik olsaydı, Yahudi kahramanlığının tarifi nasıl olurdu acaba.

Çocukları, kadınları, yaşlıları, sakatları, kurşuna dizip, kahraman asker marifeti ile sırıtan israil ordu mensubu bu katiller, kendileri için ciddi bir son hazırladıklarının hiçmi farkında değiller. Bu kadar asker pozu takınan bu caniler, çok yakın bir gelecekte mutlaka profesyonel bir orduyu karşılarında bulunca bakalım neler olacak.

Arkasını ABD ye dayayanların akibetleri her zaman bellidir. ABD çok yakında bu desteğin faturasını İsrailin önüne koyacaktır ve İsrail işte o zaman bütün dünyaya kendisini nasıl rezil ettiğini anlayacaktır.

Ben savaşıyorum diyerek cinayet işlemek çok farklı bir insanlık anlayışıdır.

  Bu haber 216 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ORTA DOĞU Haberleri
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HAVA DURUMU
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI