Fenerbahçe’den maç sonu manidar Stuttgart paylaşımı: “Tschüss!”

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Stuttgart’ı 1-0 yenerek Alman takımlarına karşı ikinci galibiyetini aldı. Maç sonrası sosyal medya hesabından “Tschüss!” paylaşımı yaparak manidar bir mesaj gönderdi.

24 Eki 2025 - 09:42 YAYINLANMA
Fenerbahçe’den maç sonu manidar Stuttgart paylaşımı: “Tschüss!”

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Stuttgart’ı 1-0 mağlup ederek Alman takımlarına karşı ikinci galibiyetini aldı. Karşılaşmanın tek golünü Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında daha önce Alman takımlarına karşı 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşamıştı.

Sırada Plzen Var

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde 3. maçında 2. galibiyetini elde etti. İlk haftada Dinamo Zagreb’e 3-1 mağlup olan takım, 2. haftada Fransa’nın Nice ekibini 2-1 yenmişti. Tedesco’nun öğrencileri, 6 Kasım’da Çekya’da Viktoria Plzen’e konuk olacak. Sarı-lacivertliler bu sezon toplamda 6. kez kalesini gole kapattı (Süper Lig’de 4, Avrupa kupalarında 2).

Maç Sonu Manidar Paylaşım

Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrası iki takımın oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Deniz Undav ile İsmail Yüksek arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından manidar bir paylaşım yaptı.

Almanca “Güle güle” anlamına gelen “Tschüss!” paylaşımında skorboard ve İsmail Yüksek’in 1-0 işareti yaptığı görseller kullanıldı. Bu paylaşım, hem galibiyeti kutlama hem de gerginliğe esprili bir gönderme olarak yorumlandı.

 

 

 

Kaynak :
Haber Merkezi

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: