Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat’tan özür paylaşımı: “Çok üzgünüm”

Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Alanyaspor maçında uzatma dakikalarında yediği gol nedeniyle takımı puan kaybına uğrattığı için sosyal medya hesabından özür diledi.

19 Eyl 2025 - 00:45 YAYINLANMA
Fenerbahçeli İrfan Can Eğribayat’tan özür paylaşımı: “Çok üzgünüm”

Trendyol Süper Lig’in 1. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, konuk ettiği Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın uzatma dakikalarında yenen golde büyük bir hata yapan Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak taraftarlardan özür diledi.

Deneyimli kaleci paylaşımında, “Fenerbahçe armasını taşımanın sorumluluğunun farkındayım. Takım arkadaşlarımdan ve büyük Fenerbahçe taraftarından özür diliyorum. Futbolda maalesef böyle anlar oluyor. Kaleci olduğunuz zaman böyle hatalar direkt sonuca etki edebiliyor. Bana yakışmayan bir hata yaptım ve takımımızın puan kaybetmesine sebebiyet verdiğim için çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

İrfan Can, Fenerbahçe’de her zaman sahada mücadele eden bir sporcu olduğunu vurgulayarak, “Bu forma için her zaman en iyisini vermek için çalışmaya devam edeceğim. Biz bir aileyiz, birlikte daha güçlü olacağız” dedi. Kaleci, hatasından ders çıkaracağını ve mücadeleyi sürdüreceğini belirtti.

 

 

Kaynak :
Haber Merkezi

YORUMLAR

Maksimum karakter sayısına ulaştınız.

Kalan karakter: